ONLINE: En introduktion till UX


Lär dig vikten av användarcentrerade designprocesser och fördelarna med att ha UX i fokus – det gör användarna lyckliga.

Pris

8900 SEK

exkl. moms

Att låta UX få större utrymme och fokus gör att man sticker ut och visar styrka som företag eller organisation. Genom den här kursen tar ni er ditåt. Under en heldag online kommer vi att gå igenom vad som ingår i begreppet UX och göra alltsammans begripligt.

Du kommer att lära dig vikten av användarcentrerade designprocesser och fördelarna med att ha ett UX-fokus i varje del av ditt projekt. Detta kommer leda till att produkter och tjänster som du tar fram grundar sig i vad som verkligen efterfrågas av användarna.

Vi kommer att utforska det arbetssätt och de verktyg som man använder som UX-designer. Oftast bör man inte bara ta hänsyn till användaren och dennes behov, utan även till faktorer som budget och affärsmässiga mål, samt de tekniska förutsättningarna i projektet.

Att metodiskt söka och ta fram information kring dina kunder kommer att ligga till grund för en lyckad UX-process. Kunderna kan vara en väldigt homogen grupp eller ha vitt skilda behov. I kursen får du underlaget för att kunna lyckas med en god kundinsikt. 

Allting görs via länk med lämpliga digitala verktyg – du kan gå kursen helt varifrån du vill

DU LÄR DIG

  • Vad är UX, vad är inte UX.
  • UX Onboarding – hur man välkomnar UX-kompetens in i organisationen.
  • Vad en UX-designer behöver.
  • Vad kan du förvänta dig av en UX-designer.
  • Hur man förbättrar kundrelationen och förstår kundernas värld.
  • Hur man tar hänsyn till budget, marknadsmål och teknik som UX-designer.


VEM SKA GÅ

Personer vill lära sig vad en UX-designer gör och vilka verktyg som finns att tillgå. Kursen är också perfekt för dig som arbetar med krav som produktledare, projektledare, systemägare, verksamhetsutvecklare, kravledare, business analysts och utvecklare.
 

Kommande tillfällen

Just nu har vi inga inplanerade öppna kurstillfällen. Kontakta oss om du vill att vi anordnar ett särskilt, eller fyll i intressanmälan nedan.

Intresseanmälan

Fyll i din epostadress nedan, så hör vi av oss när det är nåt på gång! (Vi lovar att inte spamma.)