Jonas Söderström

Jävla skitsystem 2.0! Den digitala arbetsmiljön uppdaterad


Nu kommer Jonas Söderströms bok ”Jävla skitsystem!” i en utökad och omarbetad upplaga. Välkommen på bokrelease!

”Jävla skitsystem! är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen – som tar upp problemen med dåliga it-system ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla it-system gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden, och inte ser att det egentligen är systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen problemen, så vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.”

Så skrev Jonas Söderström om sin bok när den släpptes 2010. Nu är den nya upplagan här, omarbetad och utökad. Vad har hänt sedan 2010? Har det blivit bättre – eller värre? Har vi lärt oss vad vi ska göra åt saken? Har det dykt upp nya problem?

För att fira boksläppet drar Jonas ut på bokturné till Stockholm, Göteborg och Malmö. InUse bjuder på mat samt dryck och Jonas berättar om utvecklingen och om boken, som självklart finns till försäljning till extra förmånligt pris (och signering för den som vill!).

Varmt välkommen!

Stockholm: Rosenlundsgatan 40 på Södermalm. Den 22 oktober från klockan 17.00. Inuse bjuder på dryck och after work-mat.

Göteborg: Kungsportsplatsen 1 den 10 november klockan 08.00. inUse bjuder på frukost.

Malmö: Gustaf Adolfs Torg 10b den 20 oktober klockan 08.00. inUse bjuder på frukost.

Har du några frågor? Mejla till Sara Doltz.

Anmäl dig


Just nu inget planerat/för sent att anmäla sig

Just nu har vi inga kommande tillfällen för det här evenemanget, eller så är det för sent att anmäla sig.