"Att skriva för webb - från passiv information till strategisk effekt"

Johan Berndtsson

Bild från tidigare frukostseminarium om användbarhetDet finns fortfarande enstaka platser kvar på inUse:s frukostseminarium i Stockholm den 24 april.

Är er webb fortfarande ett ställe där ni "lägger ut information"? Då är det dags att tänka om. Den kan bli ett mycket skarpare verktyg för att nå organisationens mål.

Receptet är webbredaktörer som tänker strategiskt på vilken effekt deras skrivande ska ha, och som undviker de vanliga misstagen i att skriva för webb.

Välkommen till ett frukostseminarium med förändringsexempel från bland andra Göteborgs kommun och flera myndigheter, och med de senaste konkreta skrivtipsen, baserade på bland annat ögonrörelseundersökningar.

Seminariet hålls av Jonas Söderström, seniorkonsult på inUse och författare till boken "Att skriva för webb är att skriva för publik". På seminariet delar han med sig av de senaste rönen kring att skriva för webb – sådant som tillkommit efter att boken skrevs.

Platsen är Westmanska Palatset, Holländargatan 17, i Stockholm. T-bana Hötorget. Frukost från 8.00. Seminariet börjar kl 8.30 och håller på till kl 9.30.

Anmälan på seminarier@inuse.se senast 21 april. (Vill du bara  komma på sändlistan och få inbjudningar till kommande seminarierna kan du skicka ett mejl till samma adress.) Seminariet är gratis, men om du anmäler dig och uteblir tar vi ut en avgift på 400 kr.

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar