Bra shoppinghjälp

Johan Berndtsson

Jag skall villigt erkänna att kläder är en av de saker som jag är tveksam till att köpa på nätet. Accessoarer funkar, men där passformen är viktig vill jag gärna prova först.

Därför blev jag glad när jag såg hur TheBadBoys har gjort på sin hemsida. Man skriver ut längd och vikt på modellen (personen som bär plagget d.v.s.), samt vilken storlek plagget som visas har. Även om man inte själv har samma längd och vikt som modellen så får man en bättre bild av vilken storlek som skulle passa för en själv. Bra tycker jag!

Badboys

De tydliga tvättråden är också en fin detalj.

/Jon Karlsson

Lämna en kommentar

1 kommentar

  • forngren

    Kolla gärna på streetoutlet.com för ett trevligt exempel, de mäter alla plagg, visar tvättråd och har flera bilder på varje plagg.