Skip to main content

  — 1 min read

Chrome vs Safari: It's all in the details

Read 55 times

För en dryg vecka sedan testade jag att byta webbläsare från Chrome till Safari. Experimentet varade knappt en halvdag, sedan gav jag upp. En liten, men avgörande detalj fällde avgörandet. 

Jag har använt Chrome som min primära webbläsare under flera år nu. För en dryg vecka sedan testade jag att byta tillbaka till Safari. Experimentet varade knappt en halvdag, sedan gav jag upp. Varför? För att jag vant mig vid att snabbt identifiera den flik jag vill komma åt med hjälp av ikonerna som visas på flikarna, och dessa visas inte på Safaris flikar.

Chrome vs Safari - It's in the details

Jag blev helt enkelt mycket långsammare med Safari som webbläsare.

När en produktkategori nått en viss mognad är det detaljerna som avgör. På en av mina favoritsajter, Little Big Details, kan du se massor av schysta detaljer som ger Chrome det där lilla extra.