Citrix Systems- hur svårt kan det bli att avregistrera sig från nyhetsbrevet?

Jakob Hammarbäck

Gjorde en kalibrering av alla e-postfilter för att rensa bort nyhetsbrev och ointressanta saker från min Gmail. Det blir ju så många onödiga nyhetsbrev med tiden...

 1. En funktion som många användare uppskattar är en direktlänk längst ned i mailet där det är möjligt av klicka för att avsluta prenumerationen eller för att kalibrera utskicken. LinkedIn, Geocaching och Twitter har direktlänkar in till rätt flik för e-postnotifieringar. Sånt är bra.

 1. Men så har vi Citrix Systems. Längst ned i nyhetsbrevet finns en länk där jag kan klicka för att avbeställa. Då kommer jag till en taffligt översatt (Google Translate?) sida. Jag skall fylla i min mailadress, den som jag kom ifrån, och trycka Submit. Men någon sådan knapp finns det inte. Och eftersom jag är lite uppmärksam så noterar jag att det kan ta upp till 15 dagar innan mitt ärende blir registrerat.

Lämna en kommentar

1 kommentar

 • Kalle

  Lite som Nestlé, länken .../UnsubscribeSignUpUser.aspx Man undrar om det är Unsuscribe eller SignUp.

  Sen har dem en captcha som är svårläst.

  Jag skrev fel eller så blev något annat fel flera gånger.

  När jag tillslut lyckades och fick en bekräftelse. Där fanns också 2 länkar:

  Where would you like to go?

  Previous section (leder till rutan där jag fyllde i min email och tryckte unscubscribe)

  Sign up for more ( nej tack! :)