Designa med GUI-mags

Johan Berndtsson

Beställde GUI-magneter från guimags.com för någon månad sedan. Igår kom de.
Första alstret blev en "hemsida" som Peter Erhard snickrade ihop.

Petershemsida

Fin va? :-)

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

5 kommentarer

 • Pella

  Såå... gillar du dom? Jag har haft mina i över en månad och inte någon gång har de känts relevanta. Jag och två kollegor försökte använda dem när vi skulle workshoppa fram ett navigationsramverk till en kund, och det slutade med att vi använde olikfärgade whiteboardpennor, som vanligt ;-) Men det kan ju bero på uppdrag och situation om de funkar eller inte! Jag HOPPAS det, jag VILL att de ska vara bra!

 • Sara Eggert

  Ah! Har försökt att beställa dem med, men ej lyckats! På första sidan står det om vilka kort man kan betala med, men sen finns bara PayPal när man har gått vidare några steg. Hur betalade ni? Intressant att med betalningsproblem på en e-handels hemsida...Hmm...

 • Pella

  Det var så länge sen så jag kommer inte ihåg - det tog JÄTTELÅNG tid för dem att komma. Men jag har inget PayPal-konto så jag betalade alldeles säkert med kort.

 • Johan Berndtsson

  Jag betalade med kort. De är definitivt en kul grej. Jag hade aldrig fått reda på att Peter var en sådan hejare på att rita hundar (ja, det är en hund) om vi inte köpt magneterna. ;-) Tveksamt om de är användbara för något verkligt arbete dock. Lovar att skriva mer om det längre fram...

 • Peter

  Den riktiga hemsidan lanseras till hösten!