Designmall för iPhone-program

Johan Berndtsson

IPhone_designmall_bild Intresset för att utveckla program för Apples iPhone har snabbt blivit rekordstort.

I samband med de iPhone-projekt som vi just nu arbetar med har vi tagit fram en designmall för iPhone-program. Syftet är att man snabbt skall kunna skapa snygga designskisser utan att behöva installera hela Apples utvecklingsmiljö.

Designmallarna gör det också enkelt att låta riktiga användare testa design och interaktion, innan själva utvecklingen drar igång. På så sätt kan vi tidigt säkra att applikationen verkligen ger nytta, och att den kommer att användas.

iPhone-mallarna fungerar i Adobe FireWorks. De kan laddas ner från inUse blogg www.inuseful.se. För mer information om designmallar kontakta Peter Erhard. För mer information om inUse iPhone-projekt kontakta Mijo Balic.

Ladda ner inUse iPhone-mallar (högerklicka på länken och välj "Spara som").

/Johan Berndtsson

PS. Mallarna är i PNG-format, så om du bara klickar på länken så visas försättsbladet i din webbläsare, men du kan inte komma åt dem utan Fireworks.

Lämna en kommentar

4 kommentarer

 • mac

  jag får inte det att funka, blir bara en bild.

 • Peter

  Vilket program har du öppnat det i? Filen är sparad i Fireworks-png och kan alltså bara editeras i just Fireworks. Funkar det ändå inte vill jag gärna veta vilken version av FW du använder så att vi kan fixa det. Mvh

 • Kalle

  För den som sitter i photoshop och vill ha något liknande finns det en psd sedan länge på http://www.teehanlax.com/blog/?p=447 som uppdateras lite då och då.

 • Peter

  Här finns även en för Illustrator och diverse andra format, publicerad av Yahoo! http://developer.yahoo.com/ypatterns/wireframes/