Digitala vårdtjänster nästa efter Codemocracy

Pelle Sten

För några veckor sedan arrangerades Codemocracy i Stockholm. Det var ett evenemang för utvecklare som ville bygga tjänster på öppen data från offentliga verksamheter. Nu är Modul 1 tillbaka med fortsättningen. Den 13–14 november hålls eHälsa, med fokus på hur offentlig data kan bli en plattform för innovation.

Helgen är tänkt för i första hand utvecklare som vill testa idéer för hur e-tjänster kan underlätta för sjuka. Så här beskriver de själva helgen: ”Brinner du för öppet data och/eller invånartjänster och vill medverka till att synliggöra de nyttor som finns i vården så är eHälsa 2010 rätt plats för dig”.

I det här reportaget kan du se hur det var på Codemocracy.

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Tweets that mention Digitala vårdtjänster nästa ef

    [...] This post was mentioned on Twitter by mikke flip, Martin Christensen. Martin Christensen said: Tsss, kändisar ... @mnordin @ollibolli @antte http://inuseful.se/digitala-vardtjanster-nasta-efter-codemocracy [...]

  • Gustaf von Dewall

    Hej, Kul att ni uppmärksammar e-Hälsa 2010! Man behöver inte vara utvecklare för att delta. Har du en ide kring e-hälsa eller en tanke på vilken typ av data du önskar fanns tillgängligt att bygga på så är du välkommen att bygga en prototyp baserat på det. Vi försöker betona utveckling såväl som idéskapande.

    Sen är naturligtvis alla som "bara" vill lyssna på de inledande talarna eller lagens presentationer varmt välkomna upp. Det finns en kort presentation av e-Hälsa 2010 på

    Disclaimer: Jag är en av de som är med och arrangerar e-Hälsa 2010