En manuell skrivare :)

Johan Berndtsson

Skrivmaskin En bekant berättade idag en fantastiskt söt historia om hans barn. De kom för en tid sedan hem från skolan och berättade att de i ett av sina klassrum hade "en sån där gammal skrivare". Osäker på vad barnen menade frågade min vän vidare: "Ni menar en gammal printer eller?". Till slut förstod han att de menade en skrivmaskin :). Det är ju så själklart! En manuell skrivare! :)


Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Anna

    En kollega var på museum med sitt barn som kom till honom väldigt uppspelt. "Pappa, jag har sett den framtida datorn. Man bara skriver på tangentbordet och så kommer det ut direkt på papperet". Jajemen, det var en hederlig skrivmaskin.

  • Ingrid

    Jag har flera söta historier om mina barn... 1. Min äldsta flicka, 8 år säger "mamma, mamma, kan du inte spel aen sån där jättestor CD skiva? (hon menade LP) 2. Jag spelar musik, som har som intro ljudet från ett modem. Min äldsta säger "åhhh, mammma, så lät det alltid när vi skule somna"