— 1 min read

Epicurious för iPad: Det är detaljerna som gör det

Read 244 times

Jag blir glad av små smarta detaljer, och nu har jag hittat en ny liten detalj att glädjas åt. Vid ett par olika tillfällen har jag nu testat att laga mat med stöd av recept-appen Epicurious. Om man kan acceptera att alla mått är i amerikanska enheter så funkar det riktigt bra. Recepten är helt OK, och att kunna se vad andra matentusiaster tycker om rätterna är både bra och kul.

Smart markör i Epicurious

Det som gör Epicurious intressant är dock den lilla orangefärgade markören som jag kan dra i för att hålla koll på var i receptet jag befinner mig.

En så enkel sak, men ändå så nyttig. Jag slipper att läsa om samma rader om och om igen och jämföra med vad som ligger i grytan för att se var jag är. Nu fattas bara att man hade skrivit recepten mer som punktlistor än som fritext, då hade markören verkligen kommit till sin rätt!