Ett planeringsfreaks dröm

Sonja Haglund

OK. Jag erkänner. Jag är ett planeringsfreak. Inför alla resor är det jag som gör Excel-ark med packlistor, jag påbörjar min julshopping i augusti, och jag lägger tid på att i förväg hitta bakdörrarna för att komma in snabbt när H&M släpper någon ny designerkollektion.

Härom dagen blev jag helt lyrisk. Jag har precis köpt en lägenhet, och till min glädje upptäckte jag att Svensk Fastighetsförmedling har en funktion som låter mig inreda min nya lägenhet redan innan jag flyttar in. Helt utan att ladda ner något program eller betala någon avgift.

Provbo_2

Inför tidigare flyttar har jag alltid varit använt papper, penna och sax. Samt en hel del tid.

Nu är det bara att placera in de olika fördefinierade objekten i planlösningen, ange dess storlek, och vips, så är ett första förslag till möblering färdigt. Det finns alla möjliga objekt att välja mellan, allt från soffor och sängar till tvättställ och blommor.

Testa att inreda min lägenhet du också, och om du känner dig nöjd med den får du gärna skicka ditt förslag till mig. :-)

/Sonja Haglund

Lämna en kommentar

1 kommentar

  • Yann

    Hej Sonja! Jag jobbar med 3D visualiseringar och kan rekommendera dig att prova det vi gör om du vill få en fullständig 3D upplevelse av en lägenhet. Titta gärna på vår hemsida, under våra tjänster och klicka på Virtuell Home Staging. det är fler och fler mäklare som använder vårt program, t.ex Svenska Mäklarhuset i Stockholm och M2 i Göteborg. Fler är på g!