Fantastiska filmer på Handisams webbplats

Johan Berndtsson

Handisam har tagit fram några fantastiska filmer som tar dig med på en resa som du troligen aldrig har gjort förut.

Titta, lyssna och lär. Jag blir rörd och glad när jag ser dem.Jag hoppas att de kommer att bidra till en bättre värld för flera.

För personlig del hoppas jag att jag framöver ska slippa se webbplatser som bryter mot grundläggande standarder, är byggda med tabeller och ramar, som har ett språk som är helt obergripligt för besökarna och som saknar alternativa texter på meningsbärande bilder.

Helst vill jag också slippa höra tråkiga och dåliga argument om varför man inte ska anpassa en webbplats så att den kan användas av alla.

Öka tillgängligheten nu!

/Funda Denizhan

Lämna en kommentar

3 kommentarer

  • Roger Johansson

    Jättebra filmer! Synd bara att de är i Windows Media-format. Det funkar inget vidare för oss som använder Mac :-(.

  • Jon Karlsson

    Snacka om ironiskt ...

  • Tomas Friberg

    Jag mailade dem i just det ärendet - att antingen hänvisa till FlipMac eller Windows media player för mac (vet ej vad man kör på Linux), eller att helst konvertera filmerna till strömmande Flash (då Flash är förinstallerat på de flesta plattformar och webbläsare.