Flashcinerande dåligt genomtänkt webbplats

Johan Berndtsson

Jo, jag veta att det är lättare att kritisera och hitta brister än att peka på goda exempel, men ibland bara måste man få ta bladet från munnen.

Häromdagen bad min kära hustru mig att stanna till på hårsalongen och köpa med en flaska balsam. Hon var dock osäker på vilken flaska det var hon skulle ha, så tillsammans gick vi in på Loreal's webbplats för att se om vi kunde lista ut vilken flaska det var som jag skulle köpa.

Loreal

Tjong sade det. Huvudet rakt in i väggen. Inte nog med att webbplatsen tog en evighet att ladda, det var i princip omöjligt att orientera sig i den, och några produkter verkade inte heller presenteras. Åtminstone inte på ett sätt som man som konsument kan förstå.

Jag som trodde att tiden när form-och-flash-fetishister fick förtroende för större saker än kampanjsajter var över...

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Anders

    Visst blir man glad av alla dessa flash-monster!? Har du någon gång försökt att hitta en produkt på NK:s webb förresten?

  • SMÄM

    haha. har letat mig fördärvad på den där webplatsen. fyfy.