Frukost! Från knappar och spakar till digitala pekskärmar!

Johan Berndtsson

Vill du veta hur SAAB gick från spakar och knappar för sitt flygledarsystem till pekskärm, mus och tangentbord, och hur vi löste både säkerhet och ergonomi? Eller hur vi hjälpte E.ON styra energiförbrukningen i framtidens boende med en app? Välkommen på frukost. =)

E.Ons iPad-app

Välkommen till ett matnyttigt frukostseminarium om hur du kan digitalisera ditt system utan att tumma på varken säkerhet, ergonomi eller användbarhet och upplevelse. Ta chansen att få verkliga aha-upplevelser och se hur till synes urmodiga och fysiska system kan förvandlas till en smart och snygg digital lösning.

På seminariet träffar du Peter Erhard som arbetar som interaktionsdesigner på inUse och han har lång erfarenhet av allt från appar till hårdvarudesign. Peter brinner för användbarhet och är en entusiastisk lärare och håller ofta kurser eller coachar. Om du landar på en militär flygplats i Sverige kan du tänka på att flygledaren använder kontroller designade av Peter, och om du ringer med en Skype-telefon har han förmodligen varit ansvarig designer för gränssnittet du ser på skärmen. Peter kommer att berätta om projektet där inUse hjälpt till att ta SAAB:s flygledarsystem ut ur tryckknappsåldern in i den digitala världen.

Linda Backlund som arbetar som projektledare på inUse har lång erfarenhet av att driva digitala projekt från förstudie till förvaltning i stora organisationer och företag. Några av kunderna hon jobbat med är IKEA, Sydsvenskan, Ericsson och Telia. Under förra året drev hon arbetet med att ta fram iPhone och iPad-appar till E.ON för styrningen av “de smarta hemmen” i Västra hamnen i Malmö, som hon kommer att visa under seminariet.

Vi kör frukostseminariet både på vårt kontor i Malmö och vårt kontor i Göteborg.

När: 07.30 - 09.00 den 9:e april Var: Göteborg, Kungsportsplatsen 1

När: 07.30 - 09.00 den 10:e april Var: Malmö, Gustav Adolfs Torg 10b

Anmäl dig till frukosten "Från knappar och spakar till digitala pekskärmar!".

Lämna en kommentar