Frukost i Göteborg: Att skriva för webben - från passiv information till strategisk effekt

Johan Berndtsson

Höstens upplaga av Jonas Söderströms frukostseminarium om att skriva för webben var populärt. Vi fick nästan dubbelt så många anmälningar som vi hade plats för. Alltså - Favorit i repris!

Är er webb ett ställe där ni "lägger ut information"? Då är det dags att tänka om. Den kan bli ett mycket skarpare verktyg för att nå organisationens mål.

Receptet är webbredaktörer som tänker strategiskt på vilken effekt deras skrivande ska ge, och som kan undvika de vanliga misstagen bland skribenter. Välkommen till ett frukostseminarium med exempel från både företag och myndigheter, och med de senaste konkreta skrivtipsen, baserade på bland annat ögonrörelseundersökningar.

Föreläsare

Seminariet hålls av Jonas Söderström, förmodligen Sveriges främste expert på webbpublicering, och författare till boken "Att skriva för webb är att skriva för publik". På seminariet delar han med sig av de senaste rönen kring att skriva för webb – sådant som tillkommit efter att boken skrevs.

Målgrupp för seminarierna

Du arbetar med er webbplats eller ert intranät och vill lära dig mer om att nå ut mer effektivt med det ni skriver.

Tid och plats

Torsdagen den 26 mars 2009. Frukost serveras från 8.00. Seminariet börjar 8.30 och pågår till 9.30. Sal: Svea Salen, Elite Plaza Hotel, Västra Hamngatan 3 Göteborg.

Anmälan

Skicka din anmälan till seminarier@inuse.se. Ange ämne ”Göteborg 26/3”. Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400SEK. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega.

Varmt välkommen!

/Johan Berndtsson

PS. Nästa seminarium är den 21 april och handlar om hur man maximerar nyttan - 5 enkla sätt att få ut mer av din IT-investering. DS.

Lämna en kommentar