Frukost i Malmö: Bättre produkter och tjänster genom användningstester

Johan Berndtsson

Frukost Välkommen på frukost tisdagen 10 mars 2009. Utöver kaffe och fralla serveras också en föreläsning om hur du kan få bättre produkter och tjänster genom att testa dem på riktiga användare i verkliga situationer.

Test av användbarhet är A och O för att lyckas med en produkt eller tjänst. Under frukostseminariet får du ta del av praktiska exempel som visar hur och varför användningstester bidrar till bättre kvalitet och mer nöjda användare. 


Under seminariet går vi igenom:
  • Hur du kan testa användbarhet
  • När det är lämpligast att genomföra testerna
  • Hur användningstester bidrar till att korta ner utvecklingstiden

Föreläsare 
Seminariet hålls av Marcus Brisenfeldt. Marcus har arbetat med användbarhet, i och utanför Sverige sedan slutet av nittiotalet. För tillfället sitter han på uppdrag hos IKEA IT. Under seminariet kommer ni att få se exempel från konkreta projekt på produkter före – och efter användningstest. 

Målgrupp för seminarierna 
Seminarierna riktar sig till verksamhetsutvecklare, IT- och informationschefer, webbredaktörer och projektledare. Du arbetar med att organisera arbetet med er webbplats eller era olika IT-lösningar och vill lära dig mer om olika metoder och angreppssätt för att förbättra era IT-lösningar. 

Tid och plats 
Tisdag 10 mars 2009. Frukost serveras från 8.00. Seminariet börjar 8.30 och pågår till 9.30. Sal Kvadraten, Hilton Malmö City, Triangeln 2 

Anmälan 
Skicka din anmälan till seminarier@inuse.se Ange ämne ”Malmö 10/3”. Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400 kr. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega. 

Varmt välkommen! 

/Jeanette Lindblad 

PS. Nästa seminarium är den 21 april och kommer att handla om Effektstyrning! DS.

Lämna en kommentar