Frukostseminarium i Göteborg: Touch är framtiden. Framtiden är nu.

Johan Berndtsson

Frukostseminarium Varför är iPhonen så enkel att till och med 1-åringar klarar av att använda den?
Vad är likheten mellan pianospelande och tangentbordsskrivande, och varför kan den insikten revolutionera de teknikprylar vi använder? Nästa frukostseminarie handlar om touch-gränssnitt, och deras möjligheter och begränsningar. Kom och hör Darja Isaksson berätta varför den nya multitouchtekniken kommer att förändra våra flygplatser, kontor, vanor och föreställning om vad teknikprylar är.

Föreläsare
Seminariet hålls av en av inUse grundare Darja Isaksson, som det senaste decenniet har designat alltifrån kontrollrumsapplikationer till intranät och sociala webbtjänster.

Målgrupp för seminarierna
Du är nyfiken på nya typer av tekniska lösningar för din verksamhet eller dina kunder, och är exempelvis beställare, projektledare, utvecklare eller designer.

Tid och plats
Tisdag den 21 april 2009. Frukost serveras från 8.00. Seminariet börjar 8.30 och pågår till 9.30. Sal: Svea Salen, Elite Plaza Hotel, Västra Hamngatan 3 Göteborg.

Anmälan
Skicka din anmälan till seminarier@inuse.se . Ange ämne "Göteborg 21/4".

Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400SEK. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega.
Varmt välkommen!

PS. Nästa seminarium är den 13 maj och handlar om Att maximera nyttan- 5 enkla sätt att få ut mer av din IT-investering.

Varmt välkommen!

/Anders Björk

Lämna en kommentar