Frukostseminarium i Malmö: Att skriva för webb - från passiv information till strategisk effekt

Johan Berndtsson

Frukost2 Är er webb ett ställe där ni "lägger ut information"? Då är det dags att tänka om. Den kan bli ett mycket skarpare verktyg för att nå organisationens mål.

Receptet är webbredaktörer som tänker strategiskt på vilken effekt deras skrivande ska ge, och som kan undvika de vanliga misstagen bland skribenter.

Välkommen till ett frukostseminarium med exempel från både företag och myndigheter, och med de senaste konkreta skrivtipsen, baserade på bland annat ögonrörelseundersökningar.

Föreläsare
Seminariet hålls av Jonas Söderström, förmodligen Sveriges främste expert på webbpublicering, och författare till boken "Att skriva för webb är att skriva för publik". På seminariet delar han med sig av de senaste rönen kring att skriva för webb – sådant som tillkommit efter att boken skrevs.

Målgrupp för seminarierna
Du arbetar med er webbplats eller ert intranät och vill lära dig mer om att nå ut mer effektivt med det ni skriver.

Tid och plats
Tisdag 10 februari 2009. Frukost serveras från 8.00. Seminariet börjar 8.30 och pågår till 9.30. Sal: Kvadraten, Hilton Malmö City, Triangeln 2

Anmälan
Skicka din anmälan till seminarier@inuse.se senast 3 februari. Ange ämne ”Malmö 10/2”.

Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400 kr. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega.

Varmt välkommen!

/Jeanette Lindblad

PS. Nästa seminarium är den 10 mars och handlar om hur man får bättre produkter och tjänster genom att testa användbarheten.

Lämna en kommentar