Frukostseminarium i Stockholm: Jävla skitsystem - varför datasystem kan stressa oss i jobbet

Johan Berndtsson

Nu sätter vi igång med våra frukostseminarier igen! Vi hoppas att du vill komma och lyssna på någon av våra spännande talare.

Jonas Söderström, användbarhetsexpert på inUse, visar på åtta olika ofta förbisedda skäl till varför datasystem kan stressa oss sönder och samman i arbetslivet.  Han berättar också om vad man kan göra för att ta tillbaka kontrollen - och samtidigt få system som ger bättre nytta för pengarna.

Den digitala arbetsmiljön - hur program fungerar och hur vi jobbar med dem - är ett arbetsmiljöproblem som inte uppmärksammats tillräckligt. Belastningen på tänkandet, snarare än vinkeln på armbågen, kan vara en viktig faktor bakom den ökande stressen i arbetslivet. Dålig anpassning till människor är också ett skäl till varför investeringar i IT-system ofta inte ger de effekter man hoppats på.

Tid och plats

Torsdag 6 december. Frukost serveras från 8.00. Seminarierna börjar kl 8.30 och håller på till kl 9.30.
Westmanska Palatset, Holländargatan 17, i Stockholm. T-bana Hötorget.

Anmälan

Skicka din anmälan till seminarier@inuse.se senast 1 december. Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400 kr. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega.

Våra kommande seminarier är 24 januari, 4 mars och 24 april 2008. Boka in datumen redan nu - mer information kommer inom kort!

Välkomna!

/Funda Denizhan

Lämna en kommentar