Funda har rätt kompetens

Johan Berndtsson

UtbildningsguideMed dagens nummer av Computer Sweden (#5 2007) följer CS Utbildningsguide. På framsidan avbildas min medarbetare Funda Denizhan under rubriken "Funda Denizhan har den rätta kompetensen". I artikeln i tidningen beskriver Funda sin vardag och ger sin bild på användbarhetsområdet.

Missade du Utbildningsguiden? Beställ ditt eget exemplar genom att skicka e-post till annika.svanstrom@idg.se.

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

3 kommentarer

  • Annika Lindstedt

    Mycket roligt att läsa en sådan här artikel som blivande Interaktionsdesigner :) Fortsätter min utbildning med 2-årigt mastersprogram i Interaktionsdesign till hösten och ser fram emot att få jobba inom denna bransch i framtiden!

  • Maria C

    Jag tycker också det var jätteroligt att läsa artikeln och få uppmuntran! Är själv användbarhetsexpert som tänker söka mig från akademisk verksamhet till näringslivet och har tidigare inte sett några tecken på att våra viktiga kunskaper är särskilt efterfrågade. "Det är bra om man kan vara med under hela processen", säger nån och menar att det är bra om man kan programmera också. Det kan jag, men det är faktiskt med användbarhet jag vill vara med och arbeta under hela processen!

  • Annika Lundberg

    Skoj att se inUse och Funda nämnas i branschtidningen, och i ett sådant sammanhang. Hoppas att det ger genklang i affärerna också, denna artikel är ju ett lysande sätt att visa för den stora IT-massan att vi finns, vad vi är och att vi behövs. Missade tyvärr TT-mötet i torsdags men nästa gång är det inbokat i kalendern ;)