As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Här är alla finalisterna!

Read 1704 times

De har tagit sig till final. Nu kämpar de om att få ställa sig högst upp på prispallen och ta emot inUse Award 2016. Kolla in de tio bästa helhetslösningarna som har användaren i fokus!

inUse Award 2016 avgörs på Prisutdelningsfesten den 20 oktober i Stockholm. Här är alla finalisterna!

Hygglo 

Juryn: Ett enkelt sätt att hyra ut din slagborr eller släpkärra, rökmaskin eller discokula. Bra hållbarhetstänk och hög säkerhet.

 Dramatify

Juryn: Dramatify hjälper filmteam att hålla reda på alla detaljer för en filminspelning – ett svenskt verktyg med internationell marknad, som sparar in tusentals papper.

Polisens multifråga 

Juryn: Polisens första moderna hjälpmedel – appen som ersätter långsamma samtal över radio, och gör polisarbetet säkrare och snabbare.

 Touchtech Vendo

Juryn: Snygg integration av fysiskt och digitalt – pekskärmen som ger merförsäljning i butiken och minskar behovet av lager.

 

SJ:s nya mobilapp 

Juryn: Äntligen ett enkelt sätt att köpa och visa upp biljetter i mobilen, vilket ger ytterligare en fördel för ett hållbart resande. 

 Dreams

Juryn: Dreams hjälper människor att hålla motivationen uppe för att spara pengar till ett konkret mål, med hjälp av samarbete, gamification och ett modernt gränssnitt. Digital hjälp till självhjälp.

Vodeville 

Juryn: Ett franskt drama som klarar Bechdeltestet? Vodeville hjälper dig att hitta filmen till fredagsmyset i djungeln av filmtjänster. 

 Kry

Juryn: Är det vattkoppor? Ta ett videosamtal i mobilen med en läkare i stället för att gå till väntrummet med barnet och riskera att smitta andra.  

 

Swish 

Juryn: Betala på loppisen på landet, dela enkelt på krognotan, skicka en slant till gatumusikanten. Hur gjorde vi förut?

Försäkringskassans Beräkna underhållsbidrag

Juryn: Ett rakt, enkelt och konfliktförebyggande stöd för en jobbig situation – att beräkna vad den underhållsskyldiga föräldern ska betala till den som har barnet boende hos sig.


Juryn för inUse Award 2016 består av Chris Lindgren, Anna Rosling Rönnlund, Carola Löfstrand, Johan Berndtsson och Jonas Söderström

Kom på Prisutdelningsfesten den 20 oktober, då årets inUse Award delas ut! 

Kolla även på inuseaward.se!