— 1 min read

Har du framtidens Woz och Jobs i ditt klassrum?

Read 382 times

Är du ansvarig för ett utbildningsprogram eller en kurs som är inriktad mot UX (User Experience), service design eller innovation? För femte året kör vi vår konferens From Business to Buttons på Berns i Stockholm. Vi sitter här med en snart slutsåld konferens – men vi har har lagt undan tio biljetter. Vi tänkte att dessa ska gå till UX-världens framtid, nämligen studenterna!

Vår förhoppning är att studenterna som deltar ska 1) bli inspirerade och kunna nätverka bland framtida arbetsgivare 2) ta med sig färsk kunskap hem om det senaste inom området och 3) att studenterna sedan ska kunna föra vidare den förvärvade kunskapen till sina kursare.

Skicka ett mail till fbtb@inuse.se med förslag på vilka du tycker bör få gå på konferensen. Glöm inte en kort motivering – har du kanske en kurs där du vill använda biljetterna som pris för bästa arbete? Eller har du studenter som genom sitt engagemang redan förtjänat en biljett?

Du bestämmer och skickar framtidens UX-are till Sveriges bästa UX-konferens!

Konferensen From Business to Buttons arrangeras av oss på inUse och är mötesplatsen för alla som arbetar med UX, service design och innovation. Jobbar du med att skapa digitala lösningar som gör vardagen enklare och roligare för människor? Då bör du också komma!