Har ni problem att läsa inUsefuls RSS-feed?

Johan Berndtsson

Vi har fått alarmerande rapporter från folk som använder Google Reader för att läsa inUsefuls RSS-feed. Det verkar som om de svenska tecknen försvinner och ersätts av frågetecken. Är det någon annan som råkat ut för detta, eller liknande problem?

/Jon Karlsson

Lämna en kommentar

6 kommentarer

 • Johan Carlberg

  Använder visserligen inte Google Reader utan Shrook, och ibland (nån gång i månaden kanske, sen läänge) blir det frågetecken istället för svenska tecken. Det brukar gå över ganska kvickt (nästa uppdatering). Och det här händer inte bara med inUseful, utan jag har samma problem med alla feeder jag kollar som använder feeds.feedburner.com (det händer nästan alltid samtidigt med allihop).

 • André

  Jag använder Google Reader och för mig fungera svenska tecken med inUseful utan problem.

 • Peter Nilsson

  Jag använder också Google Reader och har aldrig haft problem med er RSS-feed..

 • Niklas Hardenborg

  Funkar bra för mig med i google reader..

 • Johan Berndtsson

  Tack för svaren allihop! Det verkar vara ett problem som uppstår med ojämna mellanrum, och bara drabbar de som använder Mac. Felet verkar också, precis som Johan Carlberg noterat, hänga ihop med vår "RSS-distributör" Feedburner. Blir det värre får vi överväga att byta.

 • Magnus

  Inga trubbel med åö men i min rss-läsare (Vienna för Mac OS X) visas författare intill varje artikel. Darja är inlagd som författare till 90% av alla artiklar.