Hej, Anna Trulsson!

Ola Nilsson

För flera år sen fick Anna Trulsson tips om inUse och har hållit ögonen på oss sedan dess. Och så blev det till slut läge att söka sig hit. Nu är hon på plats. Välkommen!

User Experience Designer Anna Trulsson började för bara några dagar sedan på Stockholmskontoret.

– Jag lockades av tänket kring kunskapsdelning och inUse Academy, att man lägger stor vikt vid det tycker jag vittnar om en fin företagskultur där man är stolt över att kunna dela med sig av sina erfarenheter. Även tonaliteten i all kommunikation från inUse skvallrar om ett härligt klimat. Det känns rakt igenom som ett snällt och samtidigt superproffsigt företag med många spännande uppdrag, så det känns grymt kul att vara här, säger hon.

Vad driver dig och vad är dina styrkor?

– Jag gillar både att lyssna och att prata, vilket har visat sig vara en väldigt bra kombo i det här yrket. Och jag gillar att kombinera hands on-design med att lyfta blicken och tänka mer långsiktigt och strategiskt. Var vill vi vara om ett år? Två år? Fem år? Och hur kommer vi dit? En plan är ju alltid bra att ha, även om den kan, och kanske bör, ändras på vägen.

– Hur ett team är organiserat och tar sig an ett problem kan också ha väldigt stor påverkan på vilka tjänster man i slutledet lanserar, så den biten tycker jag också är spännande. Människans behov och beteenden går som en röd tråd igenom det jag drivs av, oavsett om det är ett klassiskt användarbehov eller ett specifikt behov hos en medarbetare eller en organisation.

Vad har du gjort tidigare som betytt mycket för dig?

– Under många år höll jag inspirationsföreläsningar för designstudenterna på Jönköping University, det var grymt givande och inspirerande att få möta så många människor på väg ut i arbetslivet. Några av dem har jag fortfarande kontakt med, vilket känns väldigt fint.

Vad är ditt drömprojekt?

– Allt som hjälper till att göra världen till en bättre plats och att kunna förbättra vardagen för många människor. Hälsa, hållbarhet, skola och integration är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Det skulle vara väldigt roligt att göra något projekt som riktar sig till barn, vilken dröm att göra användningstester med 5-åringar.

Lämna en kommentar