Hej Sarah Jensen! Välkommen till inUse!

Johan Berndtsson

Sarah inUse består nu av drygt 40 konsulter inom effektstyrning och interaktionsdesign. Sedan några veckor tillbaka har vi fått ytterligare tillökning på stockholmskontoret i form av Sarah Jensen.

Hej Sarah, välkommen till inUse!

Tack... kul att vara här!

Du har en intressant brytning, jag anar att du inte är stockholmare från födseln?

Det stämmer. Jag kommer ursprungligen från New York men har bott i Sverige i snart sju år (har nyligen även blivit svensk medborgare!). Innan jag började på inUse jobbade jag på SVT som webbprojektledare och på UR som webbproducent/Flashanimatör, och dessförinnan på olika webbprojekt i New York, bl a en online community för ungdomar.

OK, så webben är lite av din hemmabana då förstår jag.

Ja, jag har jobbat på många olika sajter men mina favoritprojekt har varit sajter där användarna själva bidrar med innehåll, t ex en webbkamera karaoke-applikation eller en freestyle-rap-chatt vi gjorde på en ungdomssajt där jag jobbade.

Karaoke

Användarna och vad de faktiskt gör på sajterna är vad jag tycker är riktigt intressant. Därför har användbarhet alltid varit en hjärtefråga under alla de år som jag jobbat med webben och just därför känns det också otroligt kul att börja på inUse.

Kul! Återigen, varmt välkommen!

Skulle du också vilja jobba på inUse? Just nu söker vi framför allt affärsutvecklare/säljare till våra kontor i Stockholm och Göteborg. Vi ser fram emot din ansökan.

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar