Hej Sofia Karlsson! Välkommen till inUse!

Johan Berndtsson

inUse består nu av drygt 40 konsulter inom effektstyrning och interaktionsdesign. I dagarna har vi fått ytterligare tillökning på stockholmskontoret i form av Sofia Karlsson. Sofia kommer närmast från Funka Nu.

Hej Sofia! Välkommen till inUse!

- Tack, trevlig att vara här :-)

Du har ju jobbat en del med tillgänglighetsfrågor tidigare, kommer du att göra det på inUse också?

- Både ja och nej, jag kommer att fortsätta intressera mig för tillgänglighet. Jag kommer att dela med mig av min kompetens till mina kollegor, men jag kommer inte jobba med tillgänglighet på samma sätt som jag gjort tidigare där mitt huvudfokus varit tillgänglighet. Jobbet på inUse blir bredare och involverar många fler aspekter av vad som är viktigt när man designar väl fungerande webbplatser och system.

Spännande! Vad ser du mest fram emot i ditt nya jobb?

- Får man svara allt? Jag ser fram emot alla otroligt spännande projekt. Jag ser fram emot att få arbeta och inspireras i en sund organisation där alla kollegorna jobbar inom liknande ämnesområde och är så otroligt duktiga på detta.

Tack Sofia! Kul att ha dig här! 

Skulle du också vilja jobba på inUse? Just nu söker vi framför allt säljare till våra kontor i Stockholm och Göteborg. Vi ser fram emot din ansökan.

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar