Skip to main content

  — 1 min read

"Hur blir man en UX-superhjälte?" - Välkommen på frukost!

Read 115 times

Torsdag 14:e november firar vi World Usability Day och bjuder in till ett inspirerande frukostseminarium.

Du kommer att få veta varför ”som man bäddar får man buggar” OCH hur du blir en UX superhjälte! Växer mängden buggar på ditt företag? Känns det som att flera av dem hade kunnat undvikas?Det går att göra något åt det!

Vi kommer att dela med oss av våra lärdomar om hur kravsättare och interaktionsdesigners bör tänka för att förbättra samarbetet med utvecklare och för att på så vis få en bättre produkt och jobbkultur.

Hur man blir en UX–superhjälte är högst konfidentiellt material, men för World Usability dagen i ära tänker vi dela med oss av den hemligheten till de som säkrar sig en plats.

Vem delar med sig av sina kunskaper? Johan Berndtsson är en av inUse grundare ochhar jobbat med UX och användbarhet sedan mitten av 90-talet. Hans passion är att skapa fantastiska användarupplevelser i allt från intranät, trafikstyrningssystem till mobila appar och på webben. TIllsammans med Ingrid Domingues (tidigare Ottersten) har han skrivit användbarhetsboken ”Användbarhet i praktiken” (Studentlitteratur, 2002, 2011). Johan och Ingrid är också initiativtagarna till metoden Effektstyrning (Business Impact Mapping).

Vår andra eminenta talare är Therese Lagnell som har en bakgrund som både utvecklare och interaktionsdesigner och erfarenhet från flera stora teknikföretag. Hennes stora passion är att förenkla och optimera processer, både för användare och företag.

När? Torsdag 14 november. Frukost serveras från 07.30. Föredrag 08.00–09.00 Stanna gärna på en extra kopp kaffe för eftersnack!

Var? inUse kontor i Göteborg, Kungsportsplatsen 1, ingång mellan Glitter och Bodyshop.

Säkra dig en plats genom att skicka ett mail till frukost@inuse.se.Skriv ”Jag vill bli en UX-superhjälte!” i ämnesraden och lämna din signatur i mailet.

Bjud gärna med en kollega också! Först till kvarn, begränsat antal platser.Vi kommer att återkomma med ett mail för att bekräfta din plats.