Hur kan Tweaky bli ännu bättre?

Johan Berndtsson

Att göra snabba användningstester borde vara så billigt och enkelt att alla kan göra det. OFTA. inUse har köpt 50% av webbtjänsten Tweaky, ett verktyg där du inom 24h kan få filmer som visar hur besökarna använder din webbplats.

Tillsammans med Oscar, Joel, Adam och Pierre på Tweaky kommer vi nu att göra tjänsten ännu enklare och mer tillgänglig för alla som vill använda den.

Nu vill vi så klart få så många förbättringsförslag som möjligt. Använd GÄRNA knappen Feedback på tweaky.se, eller skriv en kommentar nedan, för att ge din syn på vad som kan göras bättre. Och ja, vi skall så klart användningstesta användningstesttjänsten också. ;-)

Tweaky.se - Remote Usability Testing

Så... Vad skulle du vilja se i en tjänst som Tweaky? Hur skulle den kunna bli bättre för att ge dig ett riktigt bra underlag för att skapa ännu bättre webblösningar?

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Erik

    Nyfiken på om & hur det här verktyget funkar för mobiler & läsplattor. Nån som testat?

  • Johan Berndtsson

    Hej Erik! Ännu så länge så funkar det bara på webben, eller på system som du kör på en dator. Testpersonerna kan ju så klart köra mobillösningar i simulatorer på datorn, men det är ju inte riktigt samma sak...