Imorgon smäller det!

Sara Doltz

Ett år av förberedelser lider mot sitt slut och vi räknar ner timmarna till From Business to Buttons 2015.

Imorgon klockan 08.00 öppnar registreringen till From Business to Buttons. För 1,5 månad sedan sålde vi slut på de 700 biljetterna till konferensen. Totalt med alla talare, inUsare, personal och press kommer vi att vara över 850 personer på plats på Berns i Stockholm.

Att intresset varit stort märks inte bara på det enorma trycket på biljetterna, detta år kommer även UR att vara på plats och filma konferensen för att sända föreläsningarna på Kunskapskanalen. Det tolkar vi som en tydlig signal att UX, innovation och service design är på mångas agenda.

– Bra användarupplevelser är nyckeln till ökad lönsamhet och långsiktig hållbarhet, oavsett om man vänder blicken inåt mot systemen i sin egen verksamhet, eller om man fokuserar på det som man erbjuder sina kunder, säger Johan Berndtsson, en av inUse-grundarna och programansvarig för From Business to Buttons.

Sitter du utan biljett kommer vi under morgondagen att uppdatera bloggen med några inlägg från konferensen.

Vill du twittra är det hashtagen #fbtb2015 som gäller imorgon. Där kan du även ställa frågor till talarna så ska moderator Jan Wifstrand försöka snappa upp och föra dem vidare på scenen. Redan nu har många uppdaterat med både kommentarer och bilder inför konferensen.

Glöm inte att du fortfarande kan ställa frågor till Steve Wozniak genom att mejla till sara.doltz@inuse.se. Vi ses imorgon!

Lämna en kommentar