— 1 min read

Inför inUse Award: Första jurymedlemmen ut!

Read 517 times

Nomineringarna är i full gång och nu börjar vi släppa vem som sitter i den fantastiska juryn! Först ut är... Pär Bygdeson, vd på Livsmedelshandlarna!

Nominera och vinn en iPad!

Den 5 oktober är det dags för galan, just nu strömmar nomineringarna in för inUse Award. För att få fram finalisterna har juryn ett spännande jobb framför sig. Och det kräver en riktigt vass jury. Det är dags att berätta vem som ingår, först ut är en framtidsnyfiken UX-kännare, vd:n på Livsmedelshandlarna, Pär Bygdeson!

– Eftersom jag är mycket intresserad av framtiden, hoppas jag genom juryarbetet få inblickar i den framtida vardagen, säger han.

– Lösningar och innovationer som i stort och smått underlättar för människor.

Vad är det viktigaste inom användbarhet 2017?

– Jag tror att det måste komma till mera meta-tjänster. Jag vill inte ha en app för varje fråga som jag engagerar mig i. En för matsvinn, en för träning, en för säkerhet, en för kontakt medvänner och en för nyheter. Samla och ge mig möjlighet att styra vad jag vill se själv.

Vi återkommer snart med fler jurymedlemmar!

Nominera och vinn biljetter till From Business to Buttons!


För varje nominering skänker inUse 20 kronor till Geek Girl Meetup!