inUse flyger South by Southwest

Pelle Sten

Om en månad samlas 15 000 personer på SXSW Interactive, en av världens största webbkonferenser. Fyra av inUse vetgirigaste kommer vara på plats för att lära mer om de senaste trenderna.

Den sydsvenska branschorganisationen Media Evolution beskriver konferensen så här: ”På SXSW möts världens strateger, varumärken och nördar inom media.”

Från inUse åker fyra personer för första gången för att delta i konferensen. Emil Björklund, Karin Ackerholm, Per Addenbrooke och jag, Pelle Sten, ska försöka snappa upp vad det snackas om – nya koncept, tjänster, trender – och dela med oss av det.

Bland huvudtalarna finns bland andra Seth Priebatsch, grundare av SCVNGR (en plattform för mobila positioneringsbaserade spel), Christopher "moot" Poole, grundare av det beryktade forumet 4chan.org, och författaren Bruce Sterling.

Konferensprogrammet är späckat med spännande diskussioner och presentationer. Det är en hård kamp om uppmärksamheten och för att märkas i myllret har många presentationer iögonfallande titlar. Eller vad säger du om OMG - My Pancreas Just Texted, App, Shmapp, Tell Me What Works Across Platforms! eller 27 (Fun!) Ways to Kill Your Online Community.

Konferensen äger rum i Austin, Texas, USA, mellan den 11 och 15 mars. Parallellt pågår en film- och en musikfestival. Sammanlagt samlas nästan 40 000 personer i staden.

Ska du åka dit? Hör av dig till oss.

Två favoriter från förra året:

Lämna en kommentar

1 kommentar

  • Mikael Lindh

    Och har hittar ni festerna: