Skip to main content

  — 1 min read

”inUse högst upp på listan”

Read 64 times

Beatrice Bolmgren är en av de nya på inUse, för några veckor sen började hon på Malmökontoret som User Experience Designer. – Jag har varit i Halmstad, jag har varit i Stockholm, och nu ville jag jobba på ett jättebra ställe i Malmö, då var inUse högst upp listan, säger hon.

Efter utbildning i Halmstad och jobb i Stockholm ville Use Experience Designer Beatrice Bolmgren till Malmö. Och då var inUse drömstället.

– Jag hade kriteriet att det skulle vara ett nytänkade, sjyst, företag med bra kultur, en bra organisation, säger hon.

– En bra företagskultur för mig innebär att det är prestigelöst. Att man kan trivas, en trevlig och rolig miljö att vara i.

Uppgifterna, uppdragen som inUse ägnar sig åt faller inom Bolmgrens ramar.

– UX-design i sin kärna är det jag vill jobba med. Att man jobbar användarcentrerat och med Service Design för att skapa nytta. 

– Det ska vara ett företag som jobbar med design och satsar på design. Att det är kärnverksamheten, då kommer jag att utvecklas mest själv också.

Beatrice Bolmgren gick utbildningen Digital design och innovation i Halmstad, utbildningen som Pontus Wärnestål, Director of Service Design på inUse, varit med och skapat.

– Det var världens bästa utbildning. Det var en ren och skär UX-utbildning. Den täckte in alla delar som jag faktiskt jobbar med idag. Man blev rustad för att vara konsult och att jobba som UX:are.

Och sedan 1 februari har Beatrice Bolmgren varit i full gång på Malmökontoret. I en atmosfär hon trivs i och där hon kan göra det hon gillar bäst.

– Jag tänker väldigt mycket design thinking, gillar att se problem och vända och vrida på dem och hitta bästa lösningen.

Vill du också jobba på inUse? Se vad vi söker just nu!