inUse växer med bred kunskap

inUse Experience

inUse har växt starkt under året med många nya spännande uppdrag inom allt från effektstyrning och digital strategi till användbarhet och mobila tjänster. Tack vare det har vi fått möjlighet att knyta till oss flera duktiga personer som ska hjälpa oss att bli ännu bättre.

Pia-Karin Åkesson
Pia-Karin Åkesson
n av de senaste nyrekryteringarna är Pia-Karin Åkesson som blir ny kontorschef för Malmö- och Helsingborgs-kontoren. Välkommen! Hur känns det att börja på inUse? – Det är så himla roligt att jobba här. Ser verkligen fram emot det. Det är spännande att få den här chansen. Vad har du gjort innan du hamnade på inUse? – Jag har jobbat i spelbranschen de senaste 11 åren. Både med marknadsföring och produktutveckling av spel. De senaste åren har jag jobbat som marknadschef på Betsafe. Det var en spännande resa. Vad ser du fram emot mest nu? – Jag gillar bredden bland kunderna – från nystartade bolag till stora världsbolag. inUse är ett vänligt bolag och konsulterna fantastiskt duktiga.
Susanna Nissar
Susanna Nissar
Susanna Nissar jobbade fram metodiken som Verket för högskoleservice vann Klarspråkskristallen för 2011 innan hon började som projektledare på inUse Stockholmskontor. Vad tycker du att du har tagit med dig till inUse? – Service design-tänket (dvs att vi på InUse även kan hjälpa kunden att designa helhetsupplevelsen – inte bara design av en digital tjänst) och att digital tjänsteutveckling ofta innebär att kunden även måste ändra sina arbetssätt internt. Vi kan hjälpa till även i dessa processer. – Dessutom vikten av att samarbeta tillsammans med många olika kompetenser (UX-content-utveckling). Det blir mycket bättre resultat om man jobbar tillsammans i agila projekt än om man skickar uppgiften till nästa kompetens enligt vattenfallsmodellen. Hur känns det efter att ha jobbat här ett tag? – Det känns bra!
Tomas Andersson
Tomas Andersson
I Göteborg är Tomas Andersson en av flera nya interaktionsdesigners som börjat nyligen. Han kommer från Valtech, där han bland annat jobbade med e-handel, produktwebb och redovisningssystem. Vad tycker du att du har tagit med dig till inUse? – Ett glatt humör och erfarenheter av hur Ux/IDx-arbete kan vävas in i allt från utvecklingsprojekt till verksamheters vardagliga arbete. Hur känns det efter att ha jobbat här ett tag? – Roligt! Kollegorna är så fantastiskt duktiga att varje dag kan bjuda spännande nya insikter och samtal.
Linda Backlund
Linda Backlund
Linda Backlund är ny projektledare i Malmö och har tidigare jobbat på JG Communication. Vad tycker du att du har tagit med dig till inUse? – Över 10 års erfarenhet av att driva omfattande webbprojekt, från ax till limpa, i stora organisationer - det tar jag med mig till inUse! Hur känns det att ha jobbat här i några månader? – Det är inspirerande med så kunniga kollegor och jag gillar verkligen det metodiska arbetssättet, det var så jag fick upp ögonen för inUse. Linda Backlund är även grundare av Skambyrån.
Daniel Feldt
Daniel Feldt
Daniel Feldt har börjat som interaktionsdesigner på Stockholmskontoret under hösten. Innan Daniel började på inUse jobbade han bland annat på Sveriges största filmmagasin på nätet Moviezine.se och Sveriges största tidning Aftonbladet.se. Vad tycker du att du har tagit med dig till inUse? – Bredd skulle jag nog säga. Har på kort tid bidragit till flertalet projekt med allt från att rita ikoner, Wordpress-programmering och redaktionellt stöd. Hur känns det att ha jobbat här i några månader? – Otroligt bra! Många spännande projekt och man häpnar över alla smartskallar som man har till kompanjoner. Finns så mycket kunskap att suga åt sig av och det märks att kompetensen tillvaratas och sprids, bland annat med de återkommande kompetensluncherna där det bjuds på mat och interna presentationer av projekt, nya arbetssätt och smarta webbtjänster. Vi är naturligtvis stolta över alla vi har anställt i år. Här är hela listan:

Lämna en kommentar