Jag är kär i någon annan...

Johan Berndtsson

Efter att ha hittat en underbar fru och fått två fantastiska barn trodde jag inte att jag kunde bli kär i någon annan...

Men så händer det. Jag öppnar dörren, och där står hon i en silkestunn skrud som jag knappt vågar röra. Med ömhet och största möjliga försiktighet trevar jag med mina mina händer. Försiktigt glider den av och ett brett leende infinner sig, samtidigt som en pirrig och varm känsla av kärlek uppstår. Där ligger hon som jag har väntat på. Min MacBook Air...

Mbair Alla som jag pratat med om Apples produkter tidigare har pratat om den där känslan som Apple skapar med sina produkter. Men det är inte förrän nu jag fattar vad de menar. Allt är så jäkla genomtänkt.

Allt från skruden (den tunna plasten) som jag först tänkte klippa sönder, men som jag sedan hejdade mig från att göra, till den ursnygga kartongen som den levereras i. Vilken ny ägare av en Dell, HP eller IBM skulle slås av tanken att vara försiktig med kartongen?

Jag säger bara tummen upp för Apples förmåga att skapa kärlek innan man ens packat upp produkten. Tummen upp för Apple som också skapat en ultratunn dator, som inte bara är extremt snygg, utan också gjort mitt jobb både roligare och mer effektivt de senaste dagarna.

/Jost Werdenhoff

Lämna en kommentar