Jag kom in på fel sätt

Johan Berndtsson

Skandiabanken

Jaha... där ser man. Jag kom in på sidan på fel sätt. Hur kom jag in? Vad var fel? Vilket sätt är rätt?

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Per Axbom

    haha, gör om gör rätt. Jag har också kommit in på den där sidan på "fel sätt" flera gånger. Men jag tycker onekligen jag kom in helt rätt på själva felsidan, rätt sett. Det ger lite spänning i vardagen, att man själv får gå tillbaka och försöka igen, och se om det är rätt sätt - ungefär som i de Choose Your Own Adventure-böcker jag läste i tonåren. Det är "pogo-sticking" på en högre, hemlig nivå.

  • Hasse

    Ah, Skandiabanken. Dom har gjort klassikern - vi ändrar på dom tio informationssidorna som alla kan se, men när man loggar in, då är det "gamla" sajten med alla dess jobbiga menyer osv. Det tog några år innan dom bytte logga till och med!