Känd Mac-kritiker kapitulerar

Johan Berndtsson

John_c_dvorak John C. Dvorak, känd Mac-kritiker på PC Magazine har använt en iMac under ett par månader. Nu kapitulerar han. Om än motvilligt.

"As someone who does recommend gear to people, I have to think to myself, "Should I recommend something that will come back to haunt me, or recommend a Mac with its higher price but lower hassle factor?" The answer is simple."

"... the way I see it is that the differences between the Mac and the PC that really matter are minor. The big exception is the usability factor. And, in the end, that's probably what the majority of users care about. Yes, it's a sad day for the Mac bashers."

Läs hela artikeln Me and my Mac på PC Magazince.

Själv använder jag både Mac och PC. Jag känner mig effektivare med min PC men har roligare med min Mac...

Mac eller PC? Vad använder du? Vad skulle du vilja använda?

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Jonatan Larsson

    Jag har alltid använt PC, men i höst ska jag köpa en MacBook. Inväntar Leopard bara :)

  • Jon Karlsson

    Hade två Mac-modeller för 10-12 år sedan, men har sedan dess varit PC-användare för hela slanten. Både min far och nära vänner till mig är religösa Mac-användare och jag har alltid gillat att driva med deras fanatism. Men jag måste erkänna att jag blivit allt mer imponerad av Apple de senaste åren och när jag nu i veckan la vantarna på en iPhone för första gången var det kanske början på något nytt ... Snart skriver jag här på inUseful om mina första intryck av denna nya allt-i-ett-maskin!