Skip to main content

  — 1 min read

Köp den första FBTB-biljetten – få plats vid talarmiddagen

Read 44 times

Natten mellan onsdag och torsdag, klockan 00.00 släpps biljetterna till From Business to Buttons. Sitt uppe på FBTB-vaka, boka din plats först av alla så säkrar du din biljett och får dessutom ett mycket speciellt pris...

Vi kommer att ha ett begränsat antal biljetter till early bird-pris och det är först till kvarn som gäller. Just nu kan du också signa upp på vår VIP-lista via på FBTB-sajten. Genom att göra det får du ytterligare 10 procent på priset, men bara några enstaka dagar.

Men vi bjuder också på en överraskning. Den första person som bokar sin biljett klockan 00.00 på torsdag får även två stolar vid talarmiddagen kvällen före konferensen. Middagen äger rum på en hemlig restaurang där anställda från inUse äter middag tillsammans med talarna och peppar inför konferensen. Det är en såndär chance of a lifetime, som man säger. Ladda med kaffe och din bästa klickhand – tävlingen öppnar när biljetterna släpps klockan 00.00 natten till torsdag den 1 oktober.

Årets tema på From Business to Buttons 2016 är User Experience, Service Design och Sustainability. Nytt för i år är också att vi kommer flytta till Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm. Detta för att möta det enorma tryck då vi sålde slut på biljetterna redan en månad innan konferensen 2015.

Vi har en helt galen talarlista på gång och kommer inom en snart framtid att börja presentera dem. Vill du hålla dig ständigt uppdaterad och aldrig missa ett talarsläpp? Gå in och gilla vår Facebook-sida eller börja följa vårt Twitterkonto.