Korkat: Exempel på dålig design på Flickr

Johan Berndtsson

Emil Overmar har skapat gruppen Korkat på Flickr där han och andra börjat samla exempel på dålig design.

Korkat

Kul initiativ!

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Marcus

    Det är väl inge svårt att hitta dålig usability. Skapa en grupp på flickr med bra lösningar istället. Men det är ju inte lika lätt...

  • Emil Ovemar

    Jag håller med Marcus! Det är lätt att klanka ner men jag känner att någonstans bör företag som IKEA, SJ m.fl. få höra att deras lösningar inte fungerar. Jag börjar med att klaga för jag tycker att det finns behov att kunna samla klagomål på dåliga sajter. Tanken var mest att skapa grupp där alla kan få ner sin frustration och dela med andra. På så sätt kan man kanske i förlängningen påverka? Jag har lovat att sluta negga och börja prisa bra designlösningar när våren kommer och mitt humör går upp. Räkna med massa bra exempel när värmen kommer. Jag återkommer! Emil