Mall för effektkarta finns ute!

Ingrid Domingues

Nu – äntligen – finns den! Mallen som du kan utgå från när du ska göra din effektkarta.

En mall som också stöttar dig i att formulera ditt effektmål på ett tydligt sätt, att beskriva beteenden och användningsmål och kanske också att beskriva lösningens egenskaper istället för detaljerna. 

Du som arbetar i IllustratorSketchOmnigraffle eller Mind Manager kan ladda ned filen och använda den för att skapa din egen Effektkarta. Snart kommer samma stöd för dig som vill jobba i MindManager. Det är såklart också möjligt att skriva ut eller ladda ned PDF-versionen. Har du frågor eller tankar, posta dem i Facebook-gruppen eller direkt till mig.

Effektkarta®  och Effektstyrning®  är av inUse registrerade varumärken. Vi vill att så många som möjligt använder metoderna för att utveckla tjänster med fokus på nytta för användarna och utgivaren. Referera till inUse då du berättar om principerna bakom.  

Vill du lära dig ännu mer om Effektkartläggning? Kolla in våra kurser.


Mall i Sketch

Mall i Omnigraffle

Mall i PDF

Mall i Mind Manager

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Magnus Örnhem

    Hej! Jag skulle vilja ha mallen för MindManager, är den klar ännu? Jag kör PC sedan jag började på ÅF, och ser att de andra mallarna kräver MAC? Mvh Magnus Örnhem, ÅF

  • ingrid Domingues

    @magnus, så trevligt att du gillar mallen! Tråkigt nog finns den inte i MindManager - formatet, har inte hunnits med. Jag använder inte heller Mac :) Mitt bästa förslag är att skriva ut mallen i storformat och sätta upp på väggen. På så sätt kan du kolla tipsen, och skapa dialog med nyfikna. Gör kanske inte dig så mycket effektivare, men det är mitt bästa tips idag.