Skip to main content

  — 1 min read

Med nyfikenheten och energin som superkrafter

Read 63 times

Det har kommit in mer energi på inUse, på Göteborgskontoret. Therese Johansson, User Experience Designer, svarar så här på vad hennes superkrafter är: – Jag tror att man måste träffa mig för att få veta det, det är mycket mitt sätt att vara, min energi. Jag vill väldigt mycket och då jag vill väldig mycket, då löser jag saker, säger hon.

Vill du också söka dig till inUse? Kolla vilka tjänster vi har ute!

Ett år innan Therese Johansson började på inUse var det många som trodde att hon redan jobbade här.

– Jag var på From Business to Buttons förra året, och hade råkat ta på mig helvita kläder. 

En större grupp från inUse agerade publikvärdar under konferensen. Och för att de skulle sticka ut, hade de, ja just det, helvita kläder.

–  Så det var många som trodde att jag jobbade på inUse, haha, säger Therese Johansson.

Även om det inte var så, medförde det lite extra kontakt med människorna på inUse under dagen. Senare fick hon tipset att söka, och nu är hon på plats – som User Experience Designer på Göteborgskontoret.

UX, IT, nyfikenhet

Och det är alltså energin som är ett av fundamenten för henne. Tillsammans med ett enormt intresse för design, UX, IT samt en stor portion nyfikenhet.

– Det är inte ettor och nollor och svart och vitt, man måste vara intresserad av människor. 

– I det här jobbet får man utlopp för att vara riktigt nyfiken, man får ställa frågor.

Utbildningen skötte Therese Johansson på Chalmers, läste till designingenjör och sedan Interaction Design and Technology. Hon jobbade även parallellt med studierna, som UX-designer på en digitalbyrå. 

– Jag är fortfarande ganska ny i branschen så jag ser framemot att lära mig massor av att jobba i team och att kunna vara bland likasinnade och prata design. Jag ser också fram emot att träffa massor av kunder och ta del av spännande uppdrag.

Den extra energin finns som sagt, även utanför uppdragen.

– Jag ser framemot att prata design även på lunchen...


Vill du också söka dig till inUse? Kolla vilka tjänster vi har ute!