Mest lästa blogginläggen 2018

Ola Nilsson

Vad var mest populärt på inUse-bloggen under det gångna året? Handfasta tips, visioner, kritik eller.. ja, kolla in listan över de mest lästa artiklarna här!

Mallen är kommen
En favorit på bloggen och etta på lästoppen 2018. Vi delade med oss av en mall som du kan använda dig av när du gör din egen Effektkarta. Gör det du också!

Sen var det typsnitt som gällde. För både tvåan och trean på listan.

5 typsnitt – från trotjänare till kommande favoriter

Vi har alla letat efter det perfekta. Vi har alla återkommit till det vi alltid använder. Men här får vi ordentlig hjälp. Mattias Johansson ger sina bästa tips.

6 typsnitt du inte får missa
Johan Kuno på Stockholmskontoret skrev initierat om hans bästa typsnitt. Riktigt trevlig läsning, i synnerhet om du är typsnittsnörd.

På fjärde plats hittar vi en guide i tiden.

Guide till Service Design

Hands on-tips från vår Director of Service Design, Pontus Wärnestål. 

Som femma hittar vi en artikel om att underlätta valet av snabbmatsrestaurang och göra besöket så effektivt som möjligt. En väl utförd användarupplevelseguide.

Självbetjäning på hamburgerhaken – en utvärdering

Sexa på listan är en viktig bloggpost. Om tillgänglighet på webbplatser. Designer, det är din plikt att läsa denna! 

The new guidelines in WCAG 2.1 explained

Vi har ännu inte nån regering på plats, och det kan till och med gå till extra val. Vår bloggpost om valkompasser tog sig också in på listan, som sjua.

Valkompasser och hur design kan påverka valet

 

Årets raket

Ett blogginblägg publicerades sent på året men som snabbt flög mot toppen, en riktig klickraket om mansplaining. Det är en av talarna på nästa From Business to Buttons som ligger bakom.

She Created a Chart Explaining Mansplaining for Men

 

Lämna en kommentar