NordiCHI 2008 verkar lovande!

Johan Berndtsson

Nordichi Snart är det dags för NordiCHI igen. Denna gång i Lund. Efter en snabb titt på programmet är jag positivt överraskad.

Tidigare har konferensen enligt mitt tycke haft en för stark akademisk dragning, och dessutom hållit lägre kvalitet än sin amerikanska motsvarighet.

Keynotes från Ingvar Kamprad och Jonas Birgersson, tillsammans med Tutorials med Jeff Johnson och Scott MacKenzie gör dock att programmet ser mer intressant ut än tidigare. Återstår att se hur kvaliteten är på de papers som presenteras.

Hur som helst. Behållningen av konferenser brukar vara alla spännande människor som är där. Så frågan är, kommer du att vara där, och i så fall, varför?

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Ryktet om en halvdags workshop om agila arbetssätt har även nått de mest kompetenta i USA fick vi veta när vi var i San Fransisco för att träffa folk från Cooper. Vi har lovat dem att vi ska rapportera godbitar från årets NordiCHI (och då särskilt det med agil inriktning). Så jag instämmer. Verkar lovande med ny typ av inriktning.

  • Lina Westerling

    Jag kommer att vara där! Ska jobba som studentvolontär. Hoppas precis som Johan på en inte alltför akademiskt inriktad konferens, och såklart på intressanta presentationer och mänskliga möten. Gulligt förresten att det står "Tea" och inte "Coffee" i programmet. Hoppas bara att det kommer serveras kaffe också, annars blir det jobbigt. ;)