— 1 min read

Louise Broo tar gärna fajten

Read 220 times

Ny User Experience Designer på inUse, Stockholmskontoret. Louise Broo! – Jag tar gärna fajten, säger hon.

inUse söker fler stjärnor – sök jobb här!

Louise Broo är sedan några dagar igång på inUse. Anställd som User Experience Designer på det växande Stockholmskontoret. Detta efter Teknisk design på Chalmers i Göteborg och jobb på Ascom. Hon har siktat hit ett tag.

– Jag sökte jobb här redan under sista terminen på utbildningen, säger hon.

– Vi lärde oss en kultur på Teknisk design, att man är nära varandra och jobbar tätt ihop, på ett kreativt och avslappnat sätt – det ville jag fortsätta med. Jag har sökt hit för att jag var ute efter just det där, det avslappnade, där det känns som att folk är individer.

Louise Broo är driven och står gärna upp för UX-värden. Att jobba med ett företag som fullt ut förstår detta är naturligtvis behagligt.

Promotar gärna UX

– Det är så härligt att göra det med kollegor som har ens rygg – och med en organisation som syftar till att lära sina kunder de här värdena.

– Det är inte så med alla företag. Alla har inte fattat grejen med användbarhet, hur det kan bli en del av organisationen. Att man exempelvis borde börja med designen och sen jobba med utveckling utifrån det koncept man valt, istället för att börja med allt samtidigt.

– Jag tar gärna fajten som det faktiskt blir ibland, promotar gärna UX.

En av fördelarna med att vara konsult är att man får testa flera olika områden, man blir mångfacetterad. Och för Louise Broo gäller det även varje enskilt projekt.

En viktig anledning att välja inUse

– Det är roligt att få grotta ner sig och förstå hur någon upplever en situation och hur man kan göra den bättre. Jag tycker om alla delarna, det kan vara Service Design och sen att man går ner i detalj, det är en spännande resa att få nudda alla delarna. Jag vill täcka alla delar av design.

Hur är första intrycken när du nu är på plats på inUse?

– Det känns väldigt personligt, trevligt och alla är väldigt måna att ta hand om varandra.

– En viktig anledning att välja inUse är att det känns som att företaget också investerar i att jag ska bli bättre och att man inte bara är som nån man kan skicka iväg.

– Jag känner att jag kommer få bidra till hela företaget och utvecklas samtidigt.

inUse söker fler stjärnor – sök jobb här!