Per Axbom podsänder om konferensen From Business to Buttons

Johan Berndtsson

Per Axbom har satt ihop en ny podsändning. Denna gång samtalar Per bland annat med Anna Simon om vår konferens From Business to Buttons.

I summeringen konstaterar Anna och Per bland annat att konferensen var engagerande, väldigt välordnad, och väldigt väldigt prisvärt. Anna tyckte dessutom att det var underbart att man bara behövde åka till Malmö och inte till andra sidan atlanten. :-)

/Johan Berndtsson

Lämna en kommentar

4 kommentarer

 • Andreas

  Lustigt, det var just priset som fick mig och några andra jag känner att inte deltaga. Eller snarare: våra arbetsgivare ville inte ställa upp med det som krävdes. Ok, "väldigt väldigt prisvärt" stämmer kanske in om man räknar in flygbiljett till motsvarande tillställningar men annars håller jag inte riktigt med. Det jag vill ha sagt är att priset är en faktor för en större publik. Tänk på det så dyker jag gärna upp nästa gång!

 • Jon Karlsson

  Tja ... det beror ju vad man jämför med. Tittar man tillexempel på Nielsen Norman Groups konferens som de håller i Barcelona i år så kostar den €1164 - €1443 för två dagar (beroende på när du registrerar dig). Inte ens om du slår ut kostnaden för hela veckan på enskillda dagar blir det billigare. (http://www.nngroup.com/events/barcelona/prices.html) Och personligen tycker jag (efter att har varit på en NNG-konferens) att det inte ger speciellt mycket till folk som har några år på nacken inom området. Mycket av det som tas upp är på en väldigt basal nivå. En av anledningarna till att vi anordnade en egen konferens var att vi var trötta att antingen åka på konferenser som antingen riktade sig väldigt mycket och forskning och akademin (ex. CHI) eller konferenser som erbjöd praktiskt kurser inom användbarhet, men var alldeles för basala (ex. NNG). Den uppfattningen jag har (både utrifrån det jag själv deltog i och vad jag hört från andra deltagare) var att FBTB lyckades med detta på ett bra sätt. Nästa år blir det ännu bättre! =)

 • Per Axbom

  Alla tips om motsvarande tillställningar för en billigare penning tas gärna emot! Gärna direkt till programmet :)

 • Andreas

  Tack för respons! Jag är inte heller intresserad av en låg basal nivå utan vill ha expertiskunnande för de pengarna jag sätter in. Okej, jag skall ta ett jämförande exempel. Inom min egen nisch, vilket är Flashutveckling och Design, arrangeras t ex Flash on the Beach i Brighton. Det är en tredagarskonferens som går på £199-£499 (beroende på när du registrerar dig). Plus att man även erbjuder studentpriser! http://www.flashonthebeach.com/