Portad av porttelefonen

Annika Sundqvist

Förra veckan höll jag på att komma försent till mitt möte eftersom jag hade svårigheter att komma in genom porten...

Jag fokuserade på porttelefonen och famlade med den ett tag innan jag höjde blicken och såg en lapp, som visade instruktioner för hur jag skulle använda porttelefonen.

Portad av porttelefonen

Det finns massor av exempel på porttelefoner som fungerar OK. Varför ska det behöva se ut så här 2014?

Till och med på stenåldern lyckas man ju med bättre lösningar... ;-)

Porttelefon från stenåldern (Foto: Rebecca Hallqvist)

Lämna en kommentar

1 kommentar

  • lars-erik sundqvist

    Jag ska till min tandläkare i Lund nästa vecka. Gruvar mig inte för behandlingen men hur jag ska komma in genom porten. I bästa fall kommer det någon som bor i huset som kan hjälpa mig. Doktorn använder ultraljud och jag betalar med kort men porttelefonen är från förra århundradet, som jag.