Premiär: Frukostseminarier i Göteborg!

Johan Berndtsson

Tisdagen den 21 oktober är det premiär för våra frukostseminarier i Göteborg! På premiären bjuder vi på:

Att skriva för webb: från passiv information till strategisk effekt Är er webb ett ställe där ni "lägger ut information"? Då är det dags att tänka om. Den kan bli ett mycket skarpare verktyg för att nå organisationens mål.

Receptet är webbredaktörer som tänker strategiskt på vilken effekt deras skrivande ska ge, och som kan undvika de vanliga misstagen bland skribenter.

Välkommen till ett frukostseminarium med exempel från både företag och myndigheter, och med de senaste konkreta skrivtipsen, baserade på bland annat ögonrörelseundersökningar.

Föreläsare Seminariet hålls av Jonas Söderström, förmodligen Sveriges främste expert på webbpublicering, och författare till boken "Att skriva för webb är att skriva för publik". På seminariet delar han med sig av de senaste rönen kring att skriva för webb – sådant som tillkommit efter att boken skrevs.

Målgrupp för seminarierna Du arbetar med er webbplats eller ert intranät och vill lära dig mer om att nå ut mer effektivt med det ni skriver.

Tid och plats Tisdag 21 oktober 2008. Frukost serveras från 8.00. Seminariet börjar 8.30 och pågår till 9.30. Sveasalen, Elite Plaza Hotell, Västra hamngatan 3, Göteborg.

Anmälan Skicka din anmälan till seminarier@inuse.se senast 14 oktober. Ange ämne ”Göteborg 21/10”.

Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400 kr. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega.

Varmt välkommen!

PS. Nästa seminarium är den 13 november och handlar om hur man får bättre produkter och tjänster genom att testa användbarheten.

Lämna en kommentar

1 kommentar

  • Ragnar Gråsvoll

    Frukostseminarium göteborg 21/10 Jag kommer gärna. MVH Ragnar Gråsvoll