Så slipper du hamna i nästa upplaga av J*vla Skitsystem

Sara Doltz

Jonas Söderström delar med sig av sina fem bästa tips på hur du kan undvika att bli ett avskräckande exempel i hans kommande bok.

Som säkert flera av er vet har vår kollega Jonas Söderström skrivit en bok med titeln Jävla Skitsystem! Det var ett tag sedan den lanserades, år 2010, och mycket har hänt sedan dess. Jonas arbetar på en ny upplaga och vill du undvika att hamna i den, som ett avskräckande exempel har han fem snabba tips som du kan ta del av.

Föreläsningen höll Jonas på WebCoast i Göteborg och har titeln: Hur du undviker att hamna i nästa upplaga av Jävla Skitsystem.

Vill du ta en titt på presentationen har Jonas lagt upp den på sin Slideshare. Om du vill veta ännu mer om ämnet så kommer Jonas Söderström gärna till er för att tala om var den digitala arbetsmiljön brister – och vad ni kan göra åt det.

Lämna en kommentar

1 kommentar

  • Patrik Malmquist

    Tack Jonas för en bra förklaring av många saker. Jag tjatar på mina kunder men det är så skönt när man kan peka på någon annan som förklarar samma sak fast lite bättre. Då kan jag bara säga, men titta här vad jag hittade... Det kanske är något för er... Så tror de snart att det var deras ide. Detta var verkligen en sådan video...

    /Patrik