Seminarium i Göteborg: Bättre produkter och tjänster genom användningstester

Katarina Walter

Wud

13 november firar vi  i Göteborg World Usability Day genom att arrangera ett frukostseminarium kring användningstest. Test av användbarhet är A och O för att lyckas med en produkt eller tjänst.

Under frukostseminariet får du ta del av praktiska exempel som visar hur och varför användningstester bidrar till bättre kvalitet och mer nöjda användare. Seminariet kommer att presentera:

  • Hur du kan testa användbarhet
  • När det är lämpligast att genomföra testerna
  • Hur användningstester bidrar till att korta ner utvecklingstiden

Föreläsare
Seminariet hålls av Peter Erhard som har jobbat med användbarhet i både privat och offentlig sektor. Peter har bland annat ansvarat för användningstester för Västra Götalandsregionen och Skype. Under seminariet kommer vi att få ta del av exempel från konkreta projekt som visar skillnaderna före – och efter ett användningstest.

Målgrupp för seminarierna
Seminarierna riktar sig till verksamhetsutvecklare, IT- och informationschefer, webbredaktörer och projektledare. Du arbetar med att organisera arbetet med er webbplats eller era olika IT-lösningar och vill lära dig mer om olika metoder och angreppssätt för att förbättra era IT-lösningar.

Tid och plats
Torsdagen 13 november 2008. Frukost serveras från 8.00. Seminariet börjar 8.30 och pågår till 9.30.

Sveasalen, Elite Plaza Hotell, Västra hamngatan 3, Göteborg.

Anmälan
Skicka din anmälan till  seminarier@inuse.se senast 6 november. Ange ämne ”Göteborg 13/11”.

Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400 kr. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega.

Varmt välkommen!

/Katarina Walter

Lämna en kommentar