Blogginlägg av Sonja Haglund


Sida 1/2

CHI: Stöd för färgblinda

Sonja Haglund

Ungefär 8 % av den manliga samt 1 % av den kvinnliga befolkningen är färgblinda, vilket betyder att de har svårt uppfatta skillnader mellan vissa eller flera färger. De färger som är speciellt svåra är röd och grön, grön och blå samt ...

CHI: Vilken färg vill du spela?

Sonja Haglund

Här kommer ett litet test. Tänk på dagen tisdag. Vilken färg tänker du på då?

Tänker du på färgen gul kan du vara en synestet. Men synestesi menas att man har två eller flera sinnen som är sammankopplade med varandra ...

Ett planeringsfreaks dröm

Sonja Haglund

OK. Jag erkänner. Jag är ett planeringsfreak. Inför alla resor är det jag som gör Excel-ark med packlistor, jag påbörjar min julshopping i augusti, och jag lägger tid på att i förväg hitta bakdörrarna för att komma in snabbt när ...

Äldre inlägg